Vizita e drejtorit të projektit Bashki të Forta në Bashkinë Korçë

Vizita e drejtorit të projektit Bashki të Forta në Bashkinë Korçë

Kryetari i Bashkisë Korçë priti në bashki drejtorin e projektit Bashki të Forta Z. Norbert Pijls. Gjatë takimit u shkëmbyen mendime për ecurinë e bashkëpunimit në fushat e Arsimit Parashkollor, Këshillit Bashkiak dhe përfshirjes qytetare në vendimarrje, barazisë gjinore dhe përfaqësimit të grave. U diskutua gjithashtu për sfidat dhe hapat e mëtejshëm të bashkëpunimit sidomos në fushën e teknologjisë dhe inovacionit.

back