100 vjetori i krijimit të bibliotekës "Thimi Mitko"

100 vjetori i krijimit të bibliotekës "Thimi Mitko"

Në këtë 100 vjetor godina e bibliotekës së qytetit është vendosur në një hapësirë moderne, jo vetëm nga infrastruktura por dhe digjitalizimi që do të ndodhë në kohë. Biblioteka e Korçës, e para në Shqipëri për transformimin dhe ndërthurjen e leximit tradicional të librit me teknologjinë, duke e kthyer këtë godinë të re në Hub-in më të rëndësishëm të teknologjisë dhe inovacionit.

back