Shtohen 100 fidanë të rinj tek kodrat e qytetit

Shtohen 100 fidanë të rinj tek kodrat e qytetit

Së bashku me Zv. Ministren e Turizmit dhe Mjedisit Znj. Almira Xhembulla, si dhe me të rinj të Korçës kryetari i bashkisë mbolli sot disa fidanë akacie në kurorën e gjelbër të qytetit. Bashkia Korçë gjatë vitit të kaluar ka mbjellë 118 ha pyje në të gjithë territorin e bashkisë, ndërsa synohet që këtë nismë ta vazhdojmë edhe gjatë këtij sezoni mbjelljesh.

back