Ti ke forcën që nderon kombin

Ti ke forcën që nderon kombin

Eja në datën 30 dhjetor, pranë Pedonales së Korçës dhe njihu me mundësinë e një karrierë prestigjioze dhe të mirë paguar pranë Forcave të Armatosura. Ju mirëpresim më 30 Dhjetor, në orën 10:00-13:00 dhe 16:00 -20:00 tek Zona Pedonale në Korçë!Ministria e Mbrojtjes është duke rekrutuar ushtarë/detarë të rinj. Pagë mujore dinjitoze si asnjëherë më parë, përgatitje fizike dhe profesionale e vazhdueshme brenda dhe jashtë vendit sipas standardeve të NATO dhe përfitime të tjera për një karrierë të sigurt.

Rreth 400 vende të lira janë sot pranë FA për ushtarë dhe detarë aktiv. Për të gjithë të rinjtë apo të rejat nga 18 deri në 27 vjeç me arsim 9-vjecar, të mesëm apo të lartë, ndiqni linkun më poshtë:
back