Fëmijët e talentuar të kursit të pikturës shpallen fitues në konkursin "Shqipëria Ime"

Fëmijët e talentuar të kursit të pikturës shpallen fitues në konkursin "Shqipëria Ime"

Paulo Jorgjin, Rei Pinderin dhe Arbi Pinon janë fëmijët e talentuar që frekuentojnë kursin e pikturës, tek Qyteza e Fëmijëve. Në konkursin "Shqipëria Ime", organizuar nga Ministria e Arsimit dhe Sportit, artistët e vegjël u shpallën fitues, duke sjellë në telajo simbolet më të dashura, si dhe ngjarjet më të rëndësishme në histori.

back