Tryezë diskutimi me nxënës dhe mësues të shkollave 9-vjeçare

Tryezë diskutimi me nxënës dhe mësues të shkollave 9-vjeçare

Korça ka pothuajse çdo shkollë të rikonstruktuar në qytet dhe po punohet për rikonstruksionin apo ndërtimin e shkollave të reja edhe në Njësitë Administrative. Duke ofruar kështu kushte të një standardi europian për nxënësit dhe mësuesit.Në një tryezë diskutimi me nxënës dhe mësues të shkollave 9-vjeçare, biseduam rreth një sërë propozimesh, për ato çka mund të bëjmë në të ardhmen.Puna jonë do të vazhdojë me të tjera projekte mbi teknologjinë dhe arsimin, që në fokusin e tyre kanë fëmijët dhe të rinjtë.

back