Takim me Zv. Ambasadoren Sllovene në Shqipëri

Takim me Zv. Ambasadoren Sllovene në Shqipëri

Korça është qyteti i parë dhe i vetëm në Shqipëri, që ka siguruar furnizimin 24 orë me ujë të pijshëm.Në një takim me Zv. Ambasadoren Sllovene në Shqipëri, z.Milena Radenković, Bashkia Korçë ndau eksperiencën për këtë projekt, për mënyrën e menaxhimit dhe për punën që po bëhet me ujësjellësat në çdo Njësi Administrative. Ndër të tjera edhe eksperiencën tonë në çështje që kanë të bëjnë me barazinë gjinore dhe dhunën ndaj grave, duke promovuar si shembull suksesi edhe njësinë tonë të dhunës e cila ka trajtuar me efikasitet raste të evidentuara.

back