MITEF Greece Startup Competition

MITEF Greece Startup Competition

MITEF Greece Startup Competition, një nga programet kryesore të akselerimit në Evropën Juglindore, është krijuar për të ndihmuar sipërmarrësit në fazat e hershme të transformojnë idetë e tyre në kompani që ndryshojnë botën. Aplikoni tani dhe mos e humbisni këtë mundësi unike për të rritur aftësitë tuaja të biznesit dhe rrjetin global përmes një serie seminaresh të dizajnuara me kujdes, seanca mentorimi dhe rrjetëzimit. 2022 MITEF Greece Startup Competition do të përfshijë katër pista; Shkenca të Përgjithshme, Energjisë, Transportit dhe Shkenca e jetës. Projekti për vitin 2022 do të mbahet ditën e hënë, datën 20 Dhjetor në ambientet e bibliotekës "Thimi Mitko". Bëhu pjesë duke u regjistruar në linkun:

 

back