Korça Open Air

Korça Open Air

KORÇA OPEN AIR, IZ AIR CUP 2021- Fluturime të lira dhe garë mes profesionistësh në qiellin e Korçës. Kampionati i 10-të Kombëtar Shqiptar i fluturimeve të lira vjen në datat 17-18 dhjetor. 17 Dhjetor, ora 19:00 - Çelet ceremonia në skenën e madhe të festave, në Parkun e Akullit. 18 Dhjetor- Ceremonia e ndarjes së çmimeve, për fituesit e Kampionatit Kombëtar të Fluturimeve të Lira, tek Pazari i Vjetër.

back