Korça Hub ofron paketa të reja trajnimi

Korça Hub ofron paketa të reja trajnimi

Korça Innovation and Technology Hub, një histori suksesi, si dhe një mundësi e mirë për vetëpunësimin e të gjithë të rinjve të apasionuar pas teknologjisë. Së fundmi Korca Hub ka ofruar disa paketa trajnimi, mbi Social Media dhe Graphic Design. Të gjitha trajnimet zhvillohen në ambientet e bibliotekës "Thimi Mitko", me prezencën e studentëve, ose në lidhje me zoom. Këto paketa trajnimi kanë marrë vëmendje, jo vetëm nga të rinjtë e Korçës, por dhe nga gjithë Shqipëria.

 

back