Dita Ndërkombëtare e Personave me Aftësi Ndryshe

Dita Ndërkombëtare e Personave me Aftësi Ndryshe

Bashkia Korçë është një model për trajtimin dhe mbështetjen e personave me aftësi ndryshe. Në kuadër të ditës Ndërkombëtare të Personave me Aftësi Ndryshe, tek Qyteza e Fëmijëve u organizua një aktivitet ndërgjegjësues dhe argëtues. Jo vetëm sot por çdo ditë, të gjithë së bashku duhet të pranojmë, të mbështesim dhe të dhurojmë shumë dashuri për këta persona.

back