Fituesit e konkursit të pikturës "Shqipëria ime"

Fituesit e konkursit të pikturës "Shqipëria ime"

Në konkursin e pikturës "Shqipëria ime", u shpallën fitues 3 fëmijë që frekuentojnë kursin e pikturës tek Qyteza e Fëmijëve, QKF Korçë. Artistët e vegjël, sollën në telajo simbolet më të dashura si dhe ngjarjet më të rëndësishme në histori, për Festat e Nëntorit. Pikturat do të jenë të ekspozuara në hollin e Ministrisë së Arsimit dhe Sportit edhe gjatë javës së parë të muajit dhjetor.

back