Korça e angazhuar në Planin Kombëtar të Pastrimit

Korça e angazhuar në Planin Kombëtar të Pastrimit

Ndërmarrja e Shërbimeve Publike, Bashkia Korçë ka ndërhyrë gjatë këtyre ditëve për pastrimin e zonave problematike me ndotje në qytet dhe Njësitë Administrative. Korça është modeli i qytetarisë, dhe si një nga qytetet më të vizituara në Shqipëri në çdo stinë, meriton të japë shembullin edhe në mbajtjen pastër të mjedisit dhe angazhimit qytetar.

back