KORÇA ICT FESTIVAL

KORÇA ICT FESTIVAL

KORÇA ICT FESTIVAL, eventi më i madh i teknologjisë dhe inovacionit në Shqipëri. Programi i bashkisë për ta kthyer Korçën në qendrën e Inovacionit, Teknologjisë dhe Komunikimit, ka si synim që përveç trajnimeve, të rinjve të qytetit t'ju ofrojë edhe mundësi punësimi në tregun global. Aktiviteti i zhvilluar, bëri bashkë ekspertët më të njohur të fushës së Inovacionit dhe Teknologjisë, si dhe një figurë të rëndësishme në ekosistemin global të inovacionit Tal Catran, i cili ndau me të gjithë eksperiencën profesionale.

back