Tal Catran, i ftuari special i KORÇA ICT FESTIVAL

Tal Catran, i ftuari special i KORÇA ICT FESTIVAL

I ftuari special i datës 6 nëntor Tal Catran, është një figurë e spikatur në ekosistemin global të inovacionit. Themelimi i 17 akselerimeve fillestarë që nga viti 2012, si në Izrael ashtu edhe jashtë saj, e ka bërë atë një Guru në ndërtimin e startups dhe ekosistemeve ne botë. Gjatë viteve, Tal drejtoi 60 grupe që pritën afër 1000 startup në akselerimet e tij. Anëtar i Bordit Këshillimor në kompani të ndryshme dhe startupe teknologjike si dhe folës kryesor në TEDx, në startup-et e teknologjisë, inovacionit dhe sipërmarrjes, Tal ka motivuar dhe frymëzuar sipërmarrësit anembanë globit.

back