Realiteti Virtual

Realiteti Virtual

Realiteti virtual (VR) është një përvojë e simuluar që mund të jetë e ngjashme ose krejtësisht e ndryshme nga bota reale. Falë këtyre pajisjeve ju do të jeni në gjendje të shikoni botën artificiale si dhe të bëheni pjesë e saj. Prenoto vendin tënd në numrin e telefonit +355 69 289 5987 dhe bëhu pjesë e një eksperience të paharrueshme në datë 6 nëntor, tek biblioteka "Thimi Mitko"!

back