Tetori i Librit

Tetori i Librit

"Tetori i Librit" këtë të diel në ambjentet e bibliotekës "Thimi Mitko" bëri bashkë personalitete të shquara në art dhe letërsi, diskutime me në fokus librin dhe promovimin e autorëve korçarë. Hasan Melolli, personalitet i njohur i qytetit të Korçës, promovon librin e tij "Mall për njerëzit dhe Korçën time", duke sjellë për lexuesit libra nga autorë korçarë që nuk jetojnë në Korçë. Botime me vlerë që do ti bashkohen këndit të Autorëve Korçarë që është vendosur në sallën me fond të hapur të bibliotekës.

back