Korça Innovation and Technology Hub

Korça Innovation and Technology Hub

Korça Innovation and Technology Hub, një histori suksesi për të gjithë të rinjtë e apasionuar pas teknologjisë. Së fundmi në ambjentet moderne të Qendrës së Inovacionit, po zhvillohet një trajnim për aftësimin e të gjithë atyre që janë të interesuar në menaxhimin online të bizneseve në rrjetet sociale, WEB DEVELOPMENT, PHOTOSHOP CELIM dhe kurset JAVA FULL STACK. Gjatë praktikës studentët marrin punë konkrete nga klientë të huaj.

back