Ujësjellësi në fshatin Porodinë

Ujësjellësi në fshatin Porodinë

Sot në fshatin Porodinë inspektuam punimet për ujësjellësin e ri. Një projekt i rëndësishëm që përfshin rikonstruksionin e stacionit të pompimit, ndërtimin e linjës elektrike, ndërtimin e një depoje të re furnizimi, si dhe zgjerimin e rrjetit të ujësjellësit edhe në një grup banesash në rrugën që lidh Porodinën me Melçanin. Projektet për përmirësimin e infrastrukturës në fshatrat e Bashkisë Korçë do të jenë prioritet i punës sonë.

back