Shtrimi me kalldrëm i rrugëve dytësere në Drenovë

Shtrimi me kalldrëm i rrugëve dytësere në Drenovë

Pas rigjenerimit dhe ndërhyrjes infrastrukturore në Parkun Kombëtar “Bredhi i Drenovës”, një nga destinacionet më të bukura natyrore në Shqipëri, vazhdojmë projektin për ta shndëruar Drenovën në një tjetër fshat turistik pas Voskopojës, Dardhës dhe Boboshticës. Aktualisht po punohet për shtrimin me kalldrëm të disa rrugëve dytësore dhe rimodelimin e Sheshit Asdreni.

back