Në gatishmëri për të përballuar situatën nga zjarret 08-08-2021

Në gatishmëri për të përballuar situatën nga zjarret

Në gatishmëri për të përballuar situatën e paraqitur nga zjarri i sotëm në Voskopojë. Forcat e ushtrisë së bashku më shërbimin zjarrfikës dhe punonjësit e bashkisë, janë duke punuar në terren për normalizmin e situatës. Ju bëjmë thirrje banorëve të tregohen të kujdesshëm në këtë periudhë me temperatura të larta!

back