Programi rinor Upshift

Programi rinor Upshift

10 grupe me 50 të rinj nga Korça, Maliqi, Pogradeci, Bilishti e Liboniku bëhen pjesë e Upshift Albania, programi rinor në të cilin do të zhvillojnë aftësitë e tyre, për t'ju dhënë zgjidhje problemeve që kanë hasur në komunitetin në të cilin bëjnë pjesë.

Në këtë projekt do të:

• Zhvilloni aftësitë për të evidentuar dhe zgjidhur sfidat sociale në komunitetin që ju rrethon.

• Mësoni si të organizoni, zhvilloni dhe zbatoni idetë tuaja.

Upshift Albania organizohet për 3 ditë në Voskopojë dhe finalja është ditën e premte nga ora 10:00-12:00.

back