Liriku Skënder Rusi, vlerësohet me titulli "Qytetar Nderi" 15-07-2021

Liriku Skënder Rusi, vlerësohet me titulli "Qytetar Nderi"

Këshilli Bashkiak vlerëson me titullin "Qytetar Nderi" lirikun Skënder Rusi, në 69- vjetorin e lindjes. Për kontributin e tij të vyer si një poet që kaq shumë e deshi dhe i dha Korçës. Një figurë që skaliti mjeshtërisht ndjenjat në letër dhe i dhuroi tek lexuesi!

back