Korça, çel sezonin turistik veror

Korça, çel sezonin turistik veror

Bashkë me ju, artistë dhe me shumë miq që do të vizitojnë nesër Korçën, do të çelim sezonin turistik. Gjatē gjithë ditës nesër grupet e karnavaleve do të jenë në çdo cep të qytetit. Në orën 18:30, të gjitha grupet do të paradojnë tek Bulevard Republika, Zona Këmbësore, në rrugicat e lagjeve tradicionale dhe do të kulmojnë tek Pazari i Vjetër me "CARNAVAL PARTY". ZGJIDH MASKEN TËNDE dhe bëhu pjesë e festës! Ta kthejmë magjinë e Karnavaleve në një eksperiencë fantastike për Korçën, QYTETIN E FESTAVE!!

back