Vazhdojnë punimet për transformimin e parkut "Vangjush Mio"

Vazhdojnë punimet për transformimin e parkut "Vangjush Mio"

Parku "Vangjush Mio", një hapësirë moderne dhe një tjetër oaz fantastik çlodhje që i shtohet Korçës. Së shpejti përfundon puna për transformimin infrastrukturor të kësaj hapësire të gjelbër, e cila do të ofrojë kushte më të mira për fëmijët, të moshuarit dhe familjet në Korçë.

-7500 m2 sipërfaqe e gjelbëruar.

-3500 m2 sipërfaqe e shtruar me pllaka guri.

-60 stola të rinj.

-Ndriçim LED.

-Rikonstruksioni i shatërvanit.

back