Terminali i ri i autobusëve

Terminali i ri i autobusëve

TERMINALI I RI- një model bashkëkohor, me kushtet më të mira për mjetet dhe udhëtarët, që i jep zgjidhje përfundimtare problemit të venqëndrimit dhe shmang krijimin e trafikut në qytet. Projekti i terminalit të ri, një hapësirë moderne, e cila do të ndihmojë në shpërndarjen e saktë të fluksit të autobusëve, mikrobusëve dhe taksive, të cilat do të stacionohen atje, duke shmangur kalimin brenda në qytet.

 

 

back