Korça Innovation & Technology Hub 10-04-2021

Korça Innovation & Technology Hub

Hapet për herë të parë në Korçë qendra më e madhe inovative dhe teknologjike ne rajon. "Korça Innovation & Technology Hub”, është një projekt i jashtëzakonshëm inovativ e teknologjik, i cili bën bashkë të kaluarën, përmes bibliotekës me fondin prej mbi 200,000 librash të ndryshëm dhe të ardhmen me mbi 90 projekte inovative e teknologjike të Universitetit të Biznesit dhe Teknologjisë. Një dritare e re teknologjike qe u ofrohet të rinjve dhe të rejave të qytetit të Korçës, në teknologji, informacion dhe sipërmarrje.

back