Rikthehet "Korça Show Fest"

Rikthehet "Korça Show Fest"

Nëse je në Korçë këtë fundjavë, mos e humb një eksperiencë fantastike me edicionin e dytë të "Korça Show Fest", mundësuar nga Bashkia Korçë! Të gjithë ata që pëlqejnë fluturimet me balonë, në 28 dhe 29 nëntor, ju sugjerojm të provoni adrenalinën për një eksperiencë të paharrueshme. Nëse e humbe herën e kaluar Korçën nga ajri, këtë herë duhet ta provosh!

back