EVENTS CALENDAR - KALENDARI I AKTIVITETEVE 2013

E ku tjetër mund të kaloni fundjava të paharrueshme, përveçse në Korçë, në qytetin që këndon, kërcen, shijon birrë, dëfrehet, admiron një pikturë, duartroket në koncert, ngrin në aparat ato që duhet të mbeten përgjithmonë…, në qytetin që thjesht i pëlqen të jetojë dhe të ndihet.
Në kalendar duhet të shënoni datat kur në Korçë nuk duhet të mungoni: “Festa e birrës”, “Festa e Lakrorit”, “Java e kulturës”, ”Karnavalet”, “Kolonia e Skulptorëve”, “Panairi i fundvitit”, janë vetëm disa nga aktivitetet e këtij viti.
Ky është qyteti, që të gjithë duhet ta vizitoni!
Ky është Qyteti i Festave!

Mirësevini në Korçë!

back