Marrja e masave për përballimin e situatave emergjente. 01-12-2017

Marrja e masave për përballimin e situatave emergjente.

Në ditët në vazhdim pritet të ketë një fluks jo të zakonshëm rreshjesh. Ndërkohë drejtoria e Shërbimeve Publike, Bashkia Korçë dhe të gjitha strukturat e kullimit kanë filluar punën dhe janë në gatishmëri të plotë për çdo emergjencë. Ju kërkojmë të gjithë banorëve të bëjnë kujdes dhe të shmangin lëvizje të panevojshme.

back