Vizito Korçën!

Vizito Korçën!

E quajnë Qyteti i Serenatave, Qyteti i Dashurisë, Qyteti i Artit, Qyteti i Shkollës së Parë Shqipe, Qyteti i Birrës, Parisi i Vogël dhe po ta shohësh nga afër, gjen plot cilësi të tjera që të ftojnë ta vizitosh sërish Korçën. 

Çfarë mund të bësh në Korçë:

• Vizito “Pazarin e Vjetër” të rinovuar rishtaz.
• Shijo një kafe dhe gatime tradicionale tek baret dhe restorantet e qytetit.
• Shëtit në rrugicat me kalldrëm, karakteristike të Korçës.
• Vizito Xhaminë më të vjetër në Shqipëri, “Iljaz Bej Mirahori” dhe Katedralen “Ringjallja e Krishtit”.
• Relaksohu në parkun më të bukur në Shqipëri “Rinia”.
• Vizito fabrikën e parë të prodhimit të birrës “Birra Korca”.
• Bëj guidën “Korça me Biçikletë”.
• Vizito muzeumet e qytetit.
• Bëj një turne në fshatrat turistike të Korçës: Voskopojë, Dardhë, Boboshticë ose vizito liqenin e Prespës.
Informohu më tepër për atraksionet, eventet dhe festat tona të mëdha në faqen tonë zyrtare Web: www.bashkiakorce.gov.al ose në faqen e dedikuar turizmit, http://korca.al/

 

back