Inagurimi i punimeve të blv. "Fan Noli"

Inagurimi i punimeve të blv. "Fan Noli"

Ceremonia e inagurimit të Blv"Fan Noli". Një projekt, i cili përmirësoi infrastrukturën, shtoi hapësirën e gjelbëruar si dhe rriti sigurinë e qarkullimit rrugor për këmbësorët dhe automjetet. Pjesë e këtij investimi, edhe ndriçimi i unazës së Korçës; 400 ndriçues LED u vendosën përgjatë shëtitores "Fan Noli" dhe unazës së qytetit. Financimi i këtij projekti në vlerën 1.3 mln euro u mundësua nga BE dhe Bashkia Korçë. I pranishëm në këtë ceremoni, z. Yngve Engstroem Shef i Zyrës së Bashkëpunimit të Delegacionit Evropian , duke vlerësuar potencialin turistik të qytetit, premtoi investime të tjera për Korçën.

back