Pastrimi dhe sitemimi i kanalit të pritjes së ujrave të larta të Moravës, në fshatin Mborje

Pastrimi dhe sitemimi i kanalit të pritjes së ujrave të larta të Moravës, në fshatin Mborje

Filluam punën për pastrimin dhe sitemimin e kanalit të pritjes së ujrave të larta të Moravës, në fshatin Mborje. Pastrimi i materialit poshtë 4 urave dhe ngritja e argjinaturës, do të zgjidhin rrezikun e përmbytjes nga rreshjet me intensitet të lartë. Punë të tjera na presin, për të përmirësuar infrastrukturën dhe për të lehtësuar punën e banorëve, në të gjithë fshatrat pjesë e bashkisë së madhe Korçë.

back