Biblioteka e re 18-10-2016

Biblioteka e re

Nje koncept i ri i kultures dhe vlerave te Korces do te reflektohen ne kete ndertese ne qender te qytetit te Korces. Biblioteka "Thimi Mitko" dhe Qendra Kulturore "Vangjush Mio" bashkohen ne nje kompleks te madh te kultures pikerisht ne zemer te qytetit te Korces. Cdo element i kesaj ndertese vjen i permiresuar pas nderhyrjes qe parashikon rikonstruksionin e brendshem dhe fasaden. 

back