“RIN SHOW” 2016 – FINALE

“RIN SHOW” 2016 – FINALE

Spektakli më i madh rinor, organizuar për të tetin vit radhazi nga Qendra e Artit dhe Kulturës pranë Bashkisë Korçë, u kurorëzua me performancat më të zgjedhura dhe ndarjen e çmimeve fituese. Përgëzojmë të gjithë të rinjtë për atmosferën e mrekullueshme dhe energjinë që i dhuruan publikut.

Çmimet fituese "RinShow" 2016 për shkollat janë:

 

·        Çmimi “Shkolla Më e Mirë” - u  nda midis dy shkollave me nivel të lartë artistik "Raqi Qirinxhi" dhe "Themistokli Gërmenji"

·        Çmimi i “Mirënjohjes” -  Shkolla “Medreseja”

·        Çmimi "Emocion" -  Shkolla " Faik Konica"

·        Cmimi “Inkurajues” -  Shkolla “Sadik Dilka” Voskop

 

Çmimet fituese "RinShow" 2016 për individë janë:

 

·        Artisti më i kompletuar - Juxhin Plovishti - shkolla “Raqi Qirinxhi”

·        Aktori më i mirë - Valentino Hamati – shkolla “Themistokli Gërmenji”

·        Aktorja më e mirë - Daliana Pasho – shkolla "Faik Konica"

·        Aktori më i mirë karakter - Klavert Feçanji – shkolla TIK “Fan Noli”

·        Këngëtari më i mirë - Mikel Panariti - shkolla “Raqi Qirinxhi”

·        Këngëtarja më e mirë - Xhorxhia Xhixho  – shkolla “Themistokli Gërmenji”

·        Kërcimtari më i mirë - Jonel Laho - shkolla “Raqi Qirinxhi”

·        Balerini më i mirë - Mario Brahimllari – shkolla “Themistokli Gërmenji”

·        Valltarja më e mirë popullore - Zoi Tollumi – shkolla “Sadik Dilka”

·        Balerina më e mirë - Xhorxhinë Oranlli  – shkolla “Themistokli Gërmenji”

·        Këngëtari më i mirë debutant - Damian Mitezi - shkolla TIK “Fan Noli”

·        Këngëtarja më e mirë debutante - u nda midis dy këngëtareve Eleni Mihal – shkolla “Raqi Qirinxhi” dhe Xhensiora Zaçellari - shkolla “Medreseja”

·        Imituesi më i mirë - Xhersi Isa   – shkolla TIK “Fan Noli”

·        Top Modelja më e mirë - Katerina Pajo – shkolla "Faik Konica"

·        Topmodeli më i mirë - Kostaq Pejo – shkolla "Ymer Dishnica"

·        Talenti më i spikatur në "Tech-tonic" - Anastas Lekli  – shkolla "Faik Konica"

·        Instrumentisti më i mirë - Mikel Gjini  – shkolla TIK “Fan Noli”

·        Prezantuesja më e mirë - Enxhi Halilaj – shkolla "Thimi Marko"

back