Latest News

24 Tetori, "Dita e Çlirimit të Korçës" 24-10-2016
Korça feston 72-vjetorin e çlirimit.
Biblioteka e re 18-10-2016
Biblioteka e re e qytetit te Korces, nje ndertim bashkekohor qe i shkon per shtat vlerave te ketij qyteti
KËTË JAVË 05-05-2016
ÇDO DITË PËR KORÇËN.jpg  
Dita Ndërkombëtare e Autizmit 01-04-2016
Në prag të Ditës Ndërkombëtare të Ndërgjegjësimit për Autizmin - aktivitet sensibilizues ne Pedonale. Për herë të parë këtë vit, Bashkia Korçë mbështet transportin e fëmijëve autistë dhe kujdesin e veçantë profesional për...
Takim me pronare te godinave te Pazarit Korce dhe biznese. 08-02-2016
Takim me pronare te godinave te Pazarit Korce dhe biznese. Pas restaurimit filluam negociatat per rijetezimin e pazarit dhe kthimin e tij ne nje zone te zhvilluar ekonomike dhe turistike.