100 vjetori i krijimit të shkollës së parë shqipe në fshatin Dardhë

100 vjetori i krijimit të shkollës së parë shqipe në fshatin Dardhë

Me këtë rast, u mbajt konferenca përkujtimore - shkencore për themelimin e shkollës së parë në gjuhën shqipe në Dardhë "1917-2017".

Shkolla verore "Miqësia"

Shkolla verore "Miqësia"

Për të 10-tin vit rradhazi sjell një verë ndryshe për 100 vogëlushë të qytetit.

read more

Ditë e hapur në shtëpinë e foshnjës "Lulet e vogla"

Ditë e hapur në shtëpinë e foshnjës "Lulet e vogla"

Mbështetje dhe përkujdesje çdo ditë për këta vogëlushë.

Shkolla 9 vjeçare "Naum Veqilharxhi" çelur në vitin 1967

Shkolla 9 vjeçare "Naum Veqilharxhi" çelur në vitin 1967

Një aktivitet i veçantë me rastin e 50-vjetorit.

read more
back