Masa përgatitore për fillimin e vitit të ri shkollor 2017 - 2018.

Masa përgatitore për fillimin e vitit të ri shkollor 2017 - 2018.

Infratsrukturë e përmirësuar për zhvillimin e procesit mësimor në këtë vit të ri shkollor.

read more

100 vjetori i krijimit të shkollës së parë shqipe në fshatin Dardhë

100 vjetori i krijimit të shkollës së parë shqipe në fshatin Dardhë

Me këtë rast, u mbajt konferenca përkujtimore - shkencore për themelimin e shkollës së parë në gjuhën shqipe në Dardhë "1917-2017".

Shkolla verore "Miqësia"

Shkolla verore "Miqësia"

Për të 10-tin vit rradhazi sjell një verë ndryshe për 100 vogëlushë të qytetit.

read more

Ditë e hapur në shtëpinë e foshnjës "Lulet e vogla"

Ditë e hapur në shtëpinë e foshnjës "Lulet e vogla"

Mbështetje dhe përkujdesje çdo ditë për këta vogëlushë.

back