Ndërhyrje për rehabilitimin e rrugës "Pandeli Vangjeli"

Ndërhyrje për rehabilitimin e rrugës "Pandeli Vangjeli"

Rehabilituam hapësirën mes pallateve në rrugën "Pandeli Vangjeli" duke përmirësuar infrastrukturën për banorët.

read more

Sistemim-asfaltim i rrugës dhe sheshit në fshatin Pulahë

Sistemim-asfaltim i rrugës dhe sheshit në fshatin Pulahë

Inspektuam ecurinë e punimeve të rrugës në fshatin Pulahë.

read more

Punime në Njësinë Administrative Drenovë

Punime në Njësinë Administrative Drenovë

Gjatë ndërhyrjes për rehabilitimin e një prej degëzimeve të rrugës "Antonio Athanas", Njësia Administrative Drenovë.

read more

Sistemimi dhe rehabilitimi i rrugëve mes parcelave

Sistemimi dhe rehabilitimi i rrugëve mes parcelave

Në Dvoran, i dhamë zgjidhje kësaj problematike dhe fermerët tani e kanë më të lehtë punën në tokat e tyre bujqësore.

read more
back