Prezantimi i projektit të ujësjellësit të ri në fshatin Dvoran dhe Kamenicë

Prezantimi i projektit të ujësjellësit të ri në fshatin Dvoran dhe Kamenicë

Investimi me vlerën 1.2 mln euro do të bëjë të mundur zgjidhjen përfundimtare dhe furnizimin me ujë të pijshëm 24 orë, për 1000 familje.

read more

Takim me Komisionin Këshillimor Qytetar Vendor

Takim me Komisionin Këshillimor Qytetar Vendor

Një bashkëbisedim me qytetarë që kanë vizion dhe duan të mundësojnë ndryshime pozitive në Korçë.

read more
back