Takim me banorë të fshatit Porodinë.

Takim me banorë të fshatit Porodinë.

Vazhdojmë punën tonë për të krijuar kushte optimale në çdo fshat, pjesë e bashkisë së madhe.

read more

Takim me tregëtarët e gjësë së gjallë

Takim me tregëtarët e gjësë së gjallë

Shumë shpejt do të kemi tregun e ri të gjësë së gjallë, tek zona e ish thertores në Korçë.

read more

Prezantimi i projektit të ujësjellësit të ri në fshatin Dvoran dhe Kamenicë

Prezantimi i projektit të ujësjellësit të ri në fshatin Dvoran dhe Kamenicë

Investimi me vlerën 1.2 mln euro do të bëjë të mundur zgjidhjen përfundimtare dhe furnizimin me ujë të pijshëm 24 orë, për 1000 familje.

read more
back