Vendosja e ndriçuesve në fshatrat Porodinë dhe Melçan

Vendosja e ndriçuesve në fshatrat Porodinë dhe Melçan

Si asnjëherë më parë, një hap konkret për zgjidhjen e këtij problemi për banorët.

read more

Vazhdon puna për ndriçimin e të gjithë fshatrave të Bashkisë Korçë.

Vazhdon puna për ndriçimin e të gjithë fshatrave të Bashkisë Korçë.

700 ndriçues LED, janë vendosur deri tani në fshatrat Çiflig, Shamoll, Neveçisht, Kuç i Zi, Belorta, Malavec, Barç dhe Lumalas.

read more

Ndriçim i përmirësuar në fshatra

Ndriçim i përmirësuar në fshatra

1000 ndriçues të rinj po vendosen në të gjitha fshatrat e Korçës.

read more
back