Më shumë hapësira të gjelbra në lagj. 10 të qytetit

Më shumë hapësira të gjelbra në lagj. 10 të qytetit

Ndërmarrja e Shërbimeve Publike pas përfundimit të punimeve për rehabilitimin dhe sistemimin e lulishtes në Rr. "Teli Samsuri", vazhdon punën për shtimin e sipërfaqeve të gjelbra në këtë zonë. Së shpejti një tjetër lulishte në shërbim të banorëve.

Iniciativë vullnetare e studentëve të Universitetit "Fan S. Noli"

Iniciativë vullnetare e studentëve të Universitetit "Fan S. Noli"

Vlerësim dhe falenderim i veçantë nga institucioni i Bashkisë Korçë për grupin e studentëve të Universitetit “Fan S. Noli”, të cilët në bashkëpunim me NSHP dhe Njësinë Kreative, riparuan dhe lyen këndin e lojrave tek parku Shën Maria. Është krenari që të rinjtë përfshihen në aktivitete sociale me qëllim zhvillimin e qytetit, duke dhënë kontributin e tyre në shërbim të shoqërisë.

Respekt dhe mirënjohje ndaj këtij shembulli QYTETARIE!

#sëbashkupërKorçën

Lulishtja "Themistokli Gërmenji"

Lulishtja "Themistokli Gërmenji"

Gjatë punës për rehabilitimin dhe sistemimin e lulishtes "Themistokli Gërmenji". Kujdesemi me përkushtim për sipërfaqet e gjelbra, për t`i shtuar frymëmarrjen Korçës. ‪#‎KorçaeGjelbër‬

 

 

Lulishte në lagjen 10 të qytetit

Lulishte në lagjen 10 të qytetit

Avancojnë punimet për sistemimin dhe rehabilitimin e lulishteve në lagjen 10, rruga "Teli Samsuri". Falë punës së palodhur të Ndërmarrjes së Shërbimeve Publike pranë Bashkisë Korçë, së shpejti kësaj zone do t`i shtohen ambjentet çlodhëse dhe hapësirat e gjelbra në dobi të banorëve. 
‪#‎KorçaeGjelbër‬

back