Lagje Dukas, fshati Vithkuq

Lagje Dukas, fshati Vithkuq

Punime të njëpasnjëshme të Ndërmarrjes së Shërbimeve Publike, Bashkia Korçë, në të gjithë fshatrat e njësive administrative. Pastrim dhe sistemim i rrugëve dhe lulishtes në lagjen Dukas të fshatit Vithkuq.

Lulishte e re në Lgj. 16, Rr. "Gaqo Avrazi".

Lulishte e re në Lgj. 16, Rr. "Gaqo Avrazi".

Ka filluar puna për ndërtimin e një tjetër lulishteje në qytet me sipërfaqe prej 800 m2, në Lgj. 16, Rr. "Gaqo Avrazi". Ndërmarrja e Shërbimeve Publike pranë Bashkisë Korçë pasi ka bërë sistemimin dhe nivelimin e zonës duke larguar një sasi të madhe dheu, do të vazhdojë me vendosjen e bordurave, stolave dhe elementëve të tjerë të nevojshëm për të krijuar një ambjent të hijeshuar dhe çlodhës për banorët. ‪#‎KorçaeGjelbër‬

 

 

Më shumë hapësira të gjelbra në lagjen 16 të qytetit

Më shumë hapësira të gjelbra në lagjen 16 të qytetit

Vazhdon puna për pastrimin e çdo territori të qytetit. NSHP ka larguar inertet në një prej shesheve para pallateve në lagjen 16 të qytetit. Kjo hapësirë pas pastrimit do të sistemohet duke u kthyer në një lulishte që vjen në harmoni me infrastrukturën e zonës. ‪#‎KorçaeGjelbër‬

 

 

Iniciativë vullnetare e studentëve të Universitetit "Fan S. Noli"

Iniciativë vullnetare e studentëve të Universitetit "Fan S. Noli"

Vlerësim dhe falenderim i veçantë nga institucioni i Bashkisë Korçë për grupin e studentëve të Universitetit “Fan S. Noli”, të cilët në bashkëpunim me NSHP dhe Njësinë Kreative, riparuan dhe lyen këndin e lojrave tek parku Shën Maria. Është krenari që të rinjtë përfshihen në aktivitete sociale me qëllim zhvillimin e qytetit, duke dhënë kontributin e tyre në shërbim të shoqërisë.

Respekt dhe mirënjohje ndaj këtij shembulli QYTETARIE!

#sëbashkupërKorçën

back