Parku Japonez në Korçë

Parku Japonez në Korçë

Së shpejti një hapësirë e re e gjelbëruar do t'i shtohet qytetit të Korçës.

read more

Vazhdojnë punimet në shëtitore "Fan Noli"

Vazhdojnë punimet në shëtitore "Fan Noli"

Gjatë inspektimit të punimeve për rikonstruksionin e Shëtitores "Fan Noli". Infrastrukturë bashkëkohore, e përshtatshme për mjetet dhe këmbësorët,

read more

Shtohen 6000 fidanë të rinj në sipërfaqet e gjelbra

Shtohen 6000 fidanë të rinj në sipërfaqet e gjelbra

Filluam transformimin e kurorës së gjelbër të qytetit.

read more

Parku "Rinia" në Korçë

Parku "Rinia" në Korçë

Parku i Korçës me një shtrirje prej 100 mijë metrash katror, është i veçantë sa i përket shumëllojshmërisë së drurëve dhe bimësisë. Është krijuar 60 vjet më parë për të qenë mushkëria e Korçës në veriperëndim të qytetit dhe frekuentohet nga dhjetëra qytetarë të moshave të ndryshme. Në fundjavë ai është edhe më i populluar nga shëtitjet e familjarëve, turistëve dhe aktivitetet sportive të të rinjve. Falë investimit madhor për rehabilitimin e tij, shndërruam këtë pjesë të gjelbër të Korçës në një park model me standarde europiane me qëllim që të jetë sërish dhe vetëm në funksion të qytetarëve.

back