TREGU I RI TEK ISH-UMB GARANTON STANDARTE TË LARTA BASHKËKOHORE

TREGU I RI TEK ISH-UMB GARANTON STANDARTE TË LARTA BASHKËKOHORE

Aktiviteti tregëtar zhvillohet në kushte optimale për tregëtarët dhe blerësit.

Investuam 55 milion lekë, për ti dhënë mundësine rreth 142 tregëtarëve të mos shesin më në tezga plasmasi jashtë por në kushte më të mira me standarte bashkëkohore brenda godinës tek ish UMB, sot Inkubatori i Biznesit.

read more

INVESTIME TË RËNDËSISHME NË FSHATRAT E KORÇËS

INVESTIME TË RËNDËSISHME NË FSHATRAT E KORÇËS

·         Rikonstruksion i rrugës Voskopojë – Lekas

·         Sistemim Qendra e fshatit Vithkuq

·         Mbulimi i kanalit të ujrave të zeza Boboshticë.

·         Ndërtimi i kanaleve të ujrave të bardha në Drenovë

read more

Voskopoja

370 milionë lekë është vlera që do të financohet nga Qeveria Shqiptare përmes  Fondit të  Zhvillimit të Rajoneve në Voskopojë. Ky projekt përfshin rikonstruksionin e plotë të rrugëve, qëndrës, sistemit të ndriçimit dhe restaurimin e plotë të 4 kishave Monument Kulture. Ky investim madhor do ti japë një dimension më të gjerë zhvillimit ekonomik dhe turistik të zonës.

Muzeu i ri i Artit Mesjetar

Muzeu i ri i Artit Mesjetar

Falë investimit për ndërtimin e një godine me standarte bashkëkohore dhe me një stil unik arkitekturor, ky muze ka hapur dyert për vizitorët. Investimi prej 188 milionë lekësh i Bashkisë së Korçës ka parashikuar  ndërtimin e një godine me stil mesjetar.

read more
back