KOMPLEKSI MULTIFUNKSIONAL SPORTIV DHE KULTUROR

KOMPLEKSI MULTIFUNKSIONAL SPORTIV DHE KULTUROR

 Investim 565 milionë lekë në shërbim të qytetarëve. Ndërtimi i  "Qendrës Shumëfunksionale për Fëmijë''- një objekt simbol për aktivitetet kulturore e sportive dhe unik në arkitekturën e vet. Investim model, i pari i këtij lloji në Shqipëri. Projekti i ri shfrytëzon strukturën ekzistuese e cila është e ndarë në dy pjesë duke zhvilluar brenda tyre fushën sportive të lojrave me dorë dhe një objekt 3 katesh të Muzeut të Fëmijëve. Salla e sportit do të jetë në shërbim të eventeve kulturore të qytetit dhe kryesisht do të ketë synim për aktivitete të fëmijëve dhe adoleshentëve.

QENDËR E RE SHËNDETËSORE NË FSHATIN KUÇ I ZI

QENDËR E RE SHËNDETËSORE NË FSHATIN KUÇ I ZI

Falë një investimi të rëndësishëm, u rikonstruktua Qendra Shëndetsore në fshatin Kuç i Zi. Banorët, pas ndërhyrjes do të marrin shërbimin e nevojshëm mjekësor në kushte më të mira.

TERRENET SPORTIVE

TERRENET SPORTIVE

Shtuam hapësirat sportive në funksion dhe shërbim të qytetarëve. Misioni ynë për të fuqizuar infrastrukturën sportive në çdo shkollë vazhdon. Çdo nxënës do të ketë një hapësirë ku të ushtrojë sportin e tij të parapëlqyer sepse për ne është një pikë e rëndësishme e zinxhirit të edukimit të tyre.

QENDRA POLIFUNKSIONALE E SHËRBIMEVE, KREATIVITETIT DHE KULTURËS

QENDRA POLIFUNKSIONALE E SHËRBIMEVE, KREATIVITETIT DHE KULTURËS

Një investim madhor që do të sjellë risi dhe frymë modernizmi në qendrën e qytetit. Qëndra Kulturore është koceptuar të jetë një godinë tërësisht e re, me funksion qendër kulture dhe kreativiteti ku akomodohen galeria e arteve figurative, biblioteka e re moderne e qytetit dhe hapësira për organizim eventesh kulturore, në shërbim edhe të promovimit të talenteve të reja të qytetit.

back