Vazhdojnë punimet në Voskopojë

 Vazhdojnë punimet në Voskopojë

Voskopoja, së shpejti do të kthehet në fshatin turistik me infrastrukturën më të kompletuar në Shqipëri.

read more

"Unaza e Vogël" në fshatin Çiflig

"Unaza e Vogël" në fshatin Çiflig

Drejt përfundimit të punës për asfaltimin e "Unazës së Vogël" në fshatin Çiflig.

read more

Shtëpia e Flamurit

Shtëpia e Flamurit

Korçës i rikthehet Shtëpia e Flamurit, objekti monument kulture, ndërtesa ku Themistokli Gërmenji ngriti flamurin shqiptar dhe shpalli Krahinën Autonome.

read more

Rikonstruksioni i rrugës në fshatin Barç

Rikonstruksioni i rrugës në fshatin Barç

Një investim i shumëpritur për banorët.

read more
back