Rikonstruksioni i plotë i shkollës në fshatin Lumalas

Rikonstruksioni i plotë i shkollës në fshatin Lumalas

105 fëmijë, të cilët ndjekin mësimin në shkollën e fshatit Lumalas, tani kanë një godinë të re, klasa me standarte bashkëkohore, ambjente çlodhëse dhe terrenin e tyre sportiv.

read more

Inagurimi i punimeve të blv. "Fan Noli"

Inagurimi i punimeve të blv. "Fan Noli"

Një projekt, i cili përmirësoi infrastrukturën, shtoi hapësirën e gjelbëruar si dhe rriti sigurinë e qarkullimit rrugor për këmbësorët dhe automjetet.

read more

Inspektim i punimeve në fshatin Kamenicë

Inspektim i punimeve në fshatin Kamenicë

Drejt përfundimit rruga e brendëshme në fshatin Kamenicë.

read more

Punime në fshatin Kuç i Zi, njësia administrative Bulgarec

Punime në fshatin Kuç i Zi, njësia administrative Bulgarec

Mbi 15 km rrugë mes parcelave në fshatrat e Korçës janë sistemuar për të lehtësuar punën e fermerëve.

read more
back