Me Parkun Olimpik, edhe 4 fusha të reja tenisi i shtohen qytetit të Korçës

Me Parkun Olimpik, edhe 4 fusha të reja tenisi i shtohen qytetit të Korçës

Inaguruam këto fusha të standarteve europiane me Turneun U12 dhe U14 të tenisit, për djem dhe vajza.

read more

Terminal i ri për transportin publik të udhëtarëve në Korçë

Terminal i ri për transportin publik të udhëtarëve në Korçë

U miratua në KKT projekti i terminalit të ri të autobusave dhe mikrobusave në qytetin e Korçës.

read more

Shkollë e re në fshatin Kamenicë, Njësia Administrative Mollaj

Shkollë e re në fshatin Kamenicë, Njësia Administrative Mollaj

Ndërtuam ambjente të përshtatshme për 150 fëmijë dhe 15 mësues, të cilët në vazhdim do të zhvillojnë mësimin brenda çdo parametri bashkëkohor.

read more

Pastrimi i kanaleve kullues dhe vaditës në tokat bujqësore

Pastrimi i kanaleve kullues dhe vaditës në tokat bujqësore

Në Bulgarec, Ndërmarrja e Shërbimeve Publike është duke punuar për pastrimin e kanalit kryesor kullues, i cili fillon nga kolektori i fshatit Shamoll deri në rrugën nacionale Korçë-Tiranë.

read more
back